Virtuel assistent for fast ejendom

Så du har måske hørt om en virtuel assistent, og der er endda forskellige typer af virtuelle assistenter, som en fast ejendom virtuelle assistent. Måske har du altid ønsket at arbejde i fast ejendom, men aldrig ønsket at skulle beskæftige sig med alle de enorme pres og alle, godt måske blive en fast ejendom virtuelle assistent er de ting for dig.

Har du hvad det kræver at være en fast ejendom virtuelle assistent?

En fast ejendom virtuelle assistent dybest set tager belastningen af en ejendomsmægler. De kan gøre stort set alt, hvad en ejendomsmægler kan gøre, bare ikke noget, der involverer personligt. En fast ejendom virtuelle assistent tjener som det samme som en almindelig virtuel assistent bare med en viden om boliger, og ting, der har at gøre med at sælge et hus.

Hvad er nogle ting, som en ejendomsmægler virtuel assistent faktisk gør?

En fast ejendom virtuelle assistent vil højst sandsynligt bruge det meste af deres tid på at holde deres arbejdsgivers hjemmeside op at køre med aktuelle oplysninger om huse, og numre til at opfordre til information og så videre. Andre ansvarsområder kan være at oprette løbesedler, oprette en brugerdefineret annonce eller logo til ejendomsmægleren, sørge for, at kontaktlisterne er aktuelle, og måske endda planlægge aftaler.

Hvad en fast ejendom virtuel assistent kan gøre for en ejendomsmægler

En certificeret fast ejendom virtuelle assistent kan gøre underværker for dem over-arbejdede, over-organiseret, og deadline-besat ejendomsmæglere, vi alle har arbejdet med i årenes løb. En virtuel assistent, der har haft den rette uddannelse, kan gøre fast ejendom mere håndterbare for den daglige Joe, og kan også hjælpe ejendomsmæglere ophold i erhvervslivet.

Det gode ved denne karriere er, at du kan komme i gang i dag, kan du søge på internettet for “virtuelle assistent ejendomsmægler” du ville finde ud af, at denne karrierevej virkelig er der. Hvis du søger efter “fast ejendom virtuelle assistent” vil du finde så mange muligheder dette er det område, som jeg er på vej i.

Så her er to grunde til, at dette er en stor karriere for dig:

1 Du kan komme i gang i dag – Du kan få din fod i døren og blive en certificeret fast ejendom virtuelle assistent uden for meget investering over alle. Hvorfor skulle du vide, hvordan du er en virtuel assistent? Faktisk mange mennesker ville komme ind i denne karriere for netop disse grunde. Den lille smule viden betyder, at du kan tjene penge som en virtuel assistent og faktisk har en chance for at gøre nogle fast ejendom af dine egne så godt.

2 Du kan tjene penge som virtuel assistent – Uden at skulle køre nogen steder for at arbejde hver dag, og uden at skulle forpligte sig til en linje af arbejde, som du ved, du kan lykkes på. Hver dag kan du indsende dine opgaver til din arbejdsgiver, og hver uge kan du skubbe disse opgaver til bagsiden af dit sind, så du fokuserer på det sjove ved shopping!

Så hvad er forskellene mellem en fast ejendom virtuelle assistent og en regelmæssig virtuel assistent?

En fast ejendom virtuel assistent gør de fleste af de opgaver, som en almindelig virtuel assistent ikke. De har ikke så meget ansvar som forsikring eller få sundhedsmæssige fordele. Timerne er ikke 8:30 til 5, og de har normalt ikke et interview med chefen. En virtuel assistent behøver ikke at have så meget sundhedspleje dækning eller bekymre sig om at lære yderligere computersoftware.

Jo mere du arbejder med din arbejdsgiver og bevise din kompetence til virksomheden, jo mere vil du være i stand til at tjene. Jeg tjener i øjeblikket $ 20 000,00 om året med min online ejendomsvirksomhed, og det er med kun et par kunder. Det er ikke en blive rig hurtig ordning, og kræver ikke, at du arbejder endeløse timer for at tjene en 6 tal indkomst.

Ulemper:

– Der er ikke meget beskyttelse af din indkomst, fordi du er din egen virksomhed.

– Stater kræver, at du er licenseret selv for en online-forretning. Du betaler ikke ejendomsskat, men vokser din virksomhed i dit eget tempo.

– Der er ingen sundhedsmæssige fordele. Skattefordelene er enorme, men det betaler du selv for.

– Kan være mentalt og fysisk udmattende, når du arbejder i din egen virksomhed. Hvis du ønsker at tjene penge at gøre noget, du nyder, det er fantastisk, men det er ikke for alle.

– Det kan være dyrt, hvis du ejer din egen virksomhed. Hvis du har et produkt eller en tjeneste, som du ønsker at fremme, kan du gøre det gratis fra nu af, indtil du får betalt i fremtiden. Dette er, hvordan jeg får min hjemmeside oprettet. Gratis.

Skriv kommentar