Udlånsrenter Lån

Det maksimale beløb, en bank vil låne, er lånebeløbet. Långivere kan anmode om, at du refinansiere, hvis dit lån beløb er overdreven.

Beregning af lånebeløb: Samlet lånebeløb minus afregningsomkostninger og minus gebyrer

Rentesatser og renterDen årlige procentsats (eller ÅOP) angiver lånerenten for forskellige lån. Den gennemsnitlige ÅOP henviser til den gennemsnitlige sats for alle lån, der finansieres i en given periode.

Variabel eller fast rente – der er nogle banker, der tilbyder faste satser. Renten kan dog ændre sig i løbet af lånets levetid. Variable satser har tendens til at ligge inden for et bestemt interval.

Lånets løbetid og lånebeløbet vil være afgørende for renten. Kreditstatus, økonomiske forhold og aktuelle økonomiske forhold påvirker også renten. Lånet sigt kan påvirke renten. En justerbar rente har den fordel, at renten svinger mindre end de faste renter. Renten kan dog svinge og gå op. Variable renter kan starte med en fast rente, men kan stige over tid.

Den gennemsnitlige 30-årige betalingslængde er syv år. En 30-årig tilbagebetalingsperiode vil kræve en ekstra $ 10.000, der skal betales i 30 år, eller $ 165 per måned.

Der er tre typer af lån: fast periode (som er den mest populære), amortiseret (dette resulterer i månedlige lavtforrentede betalinger), og justerbar periode (renten kan variere og kan være mange point højere end en 10-årig periode), og en linje kredit. Du kan få adgang til så mange penge, som du vil, og makeAmortized princippet forbliver i kraft, indtil balancen er opbrugt. Variabel rente er den mest populære type kredit.

Tilbagebetalingsperioden for lånet er afgørende. Amortiserede lån kan betales ud i så lidt som 20 år. Nogle banker og kreditforeninger kan tilbyde en 30-årig afskrevet lån. Disse rente-kun lån er typisk ældre og har tendens til at have lavere renter.

25- eller 30-årigt mandat

Renten på lån med vilkår mellem 25 og 30 år er normalt den samme som dem med en kortere løbetid. Dette er en rente følsomme lån. Dette betyder dog ikke, at den rente, du betaler, vil være mindre. Et 30-årigt lån vil sandsynligvis have en lavere rente end en med en 25-årig periode.

Dernæst bør du spørge, hvad den nuværende rente er på dit lån. Hvilken pris vil du blive opkrævet, hvis du refinansierer? Dette er det vigtigste spørgsmål, fordi renten kan gå ned, og du refinansiere. Den nye rente kan have en indvirkning på dine månedlige betalinger, samt de udgifter, der er forbundet med at underskrive et nyt lån.

Andre overvejelser Cong typewing satser kan variere afhængigt af omkostningerne ved at nå lånet amortisering. Den procentdel, du kan skrive, udtrykkes i procent. Bankerne kan variere. Afskrivningsperioden er den tid, der bruges til at tilbagebetale lånet. Det kan variere afhængigt af hvilket lån du ansøger om.

Skriv kommentar