Sundhed, motion og wellness er epiphenomenon

Epiphenomenon af sundhed og wellness.

Wellness handler om det gode liv i stedet for bare at være sundhed. Det handler om smag af livet i stedet for at være bare krop. Det handler om at finde glæden og vidunderet i livet i stedet for at stole på hverdagens stress og jag. Faktisk er livet på mange måder om blandinger af bevidsthed. Det er, når vi er opmærksomme på alle livets smag, at vi opnår wellness.

Vores erfaringer matcher vores tilstande af væren. Vores humør matcher vores tilstande af væren. Det samme gør vores energi matcher vores tilstand af væren. Hvis vi var glade, energiske og fokuserede, er vi sikre på at være fit og levende. Hvis vi på den anden side er trætte, deprimerede, umotiverede og uinspirerede, så vil vores tilstand af væren være mindre end levende. Når vi identificerer os med negative tilstande af at være for, så identificerer vi os med livets positive, er vi sikre på at være syge. Når vi identificeres med positive tilstande af væren, såsom levende, så er vi sikre på at være godt.

Mennesker i ideel sundhedstilstand er i stand til at være opmærksomme og skarpe, canrex arbejde let, er i godt humør, og er følelsesmæssigt stabile. Det, der skaber sundhed, er vores konstant skiftende og voksende bevidsthed gennem motion, kost, der minder os selv om vores pulserende tilstand, dyrker store venskaber, oplevelser og solskin.

At huske på, at en tilstand af væren er vores tilstand af væren. Hvad er en tilstand af væren? Det er en tilstand af bevidsthed! Det er at bemærke, hvordan du er her og nu. Det er at bemærke dine aktiviteter i her og nu. Det er at bemærke dine ord, tanker, handlinger, rutiner, og hvordan du er i forbindelse og i forbindelse med resten af verden.

Hvad er dit formål i livet?

Er formålet med livet blot at være eller at opfylde et potentielt ønske fra mit, eller af en anden person?

Er der en mening med livet, som du finder?

Er der et værdisystem, som du bruger til at fortælle dig selv, hvordan du bliver behandlet?

Hvad er dit værdisystem?

Behandler du dig selv og resten af verden med ære?

Hvordan behandler du dig selv og andre?

Hvad værdsætter du?

Hvad er dit formål med at være i denne verden?

Hvad deler du med andre?

Hvad vil du give til andre?

Hvad er det, du elsker?

Hvad elsker du?

Hvad er du villig til at dele med andre?

Hvad vil du gerne se; er det forskellige ting, du gerne vil se; forskellige farver; forskellige teksturer; forskellige former; jo mere jo bedre?

Hvad viser du andre?

Hvad viser du dig selv?

Hvordan tænker du på dig selv og dit liv?

Forestil dig, hvordan du ville have det, hvis du gav slip på din penniness, af din forklædning, af din svig, af dit bedrag, af din dække op, af yourarrassment, af dit lave selvværd, af din ustabilitet, din vrede, din bitterhed, dit had, og optag dine tanker på papir.

Angiv dine fem vigtigste værdier, to af dine vigtigste værdier, en vigtig værdi og to af perifer betydning.

stigende, går op, stiger op, går ned, opholder sig der eller stiger op eller går ned

selvrespekt, selvværd, værdighed, værd, tilstrækkelighed, frihed, uafhængighed, brød, frihed, slik, sundhed, wellness, ro, fred, kærlighed, familie, natur, natur, mor, natur, far, mor, far

unstints, strimler, etiketter, sociopat, kriminel, drama, streng, frihed, kærlighed, sjov, familie, natur, afslapning, hobbyer, privatlivets fred, tragedie

Hvad er din motivation? Hvad søger du? (det store billede)

Hvad drømmer du om? (meningsfulde ting)

Hvad er dit syn? (meningsfulde ting)

Hvad er din plan (måder, hvordan du kan komme dertil)

Din passion (nogle forklaring)

Skriv kommentar