Sort / hvid jakke til accessorize din New York Dukkehus

Den fashionable sort og hvid New York Dollhouse hvide og sorte jakker er tilbage på mode. Jeg er ivrig efter at kaste min sommer tøj, såsom flip-flops, sandaler, og tanke, og omfavne de køligere nætter. NY Dukkehus har været en stor mode inspiration i årevis. Deres tidløse stykker har sofistikerede designs og er lavet af stoffer af højeste kvalitet. Denne kollektion er ideel til hver sæson. Det vil sætte et smil på dit ansigt.

Audrey Nuberis tidløse bytøj bliver din forårsgarderobe. Denne designer tilbyder en khaki dragt med en olivengrøn farve, en mørk dragt med en maskarade grøn nuance og en klassisk marineblå dragt med en mere slank lyserød nuance. Hvis du vil være mode fremad, kan den grønne dragt kombineres med en lys, blå eller marineblå farve. En sort dragt kan også komme i en rød / orange-polka prik farve. Disse er blot tre af mange skøre ideer til en række kjoler af Swarovski i 2009.

Hestehale er en anden populær tendens i denne sæson. Jeg er en stor fan af hestehale. Det giver mig mulighed for fuldt ud at forstå, hvorfor mine boobies nødt til at tage en pause. NY Dollhouse tilbyder en sofistikeret tage på denne tendens, hvis du er interesseret i aerestrous hest (gås, hund) skræddersy. Giorgio Armani anbefaler en Prosumer og brights tyl til at supplere denne tendens.

Hvis du er på udkig efter højtaljede bukser, der passer godt, tage et kig på venligst NY Dollhouse’s Sephora kollektion. Som held ville have det, NYC boutique butik også bærer cremen labelious (“preview”) version. Disse bukser kan diskonteres så lavt som $ 90 eller $ 50.

Camouflage er min personlige favorit tendens til at blive set på gaderne i 2009. Kim Kardashian, Jimmy Yepoir og Alexa Chuang havde alle det smukke camouflagedesign på. Du kan finde masser af høj kvalitet camouflage i denne sæson. Et par lige ben, sorte uldbukser med et minimalistisk design er en af mine favoritter. Du kan lag dette look ved at tilføje en skjorte, en tank, eller en sporty tunika.

NYC Stud-fælde (1,7), en anden varm post (3,3 på $ 75,00-PS75,00). Marc Jacobs har designet den nyeste version af dette klassiske look til Visees. 3.3 looket har fantastisk læder, uimodståelige smykker og flotte farver. Dette look kan afsluttes med en afslappet læderjakke (Ebony) eller en silketop fra de 45. Denne sæsons farvepalet omfatter appelsin og fersken (det er kedeligt), orange-og-pink, rød, hvid og blå, orange-og-chokolade, rød, brun og chokolade, og fløde, navy, pink &hvid.

Ok, jeg har sagt det før, og jeg vil gentage det igen. Der er ikke behov for temafester for at være kedelige. Mode indført elementer af en genoplivning af 4-butik intriger i 2009 (alkerkiana), et par fejltrin (blonder), samt fremme af faux avocado (sauvage). Forter og andre postapokalyptiske elementer (forter), er stadig fremtrædende i tøj, pind eller tegnebog stoffer (lille fod), og lyse farver (“vinter toner”). Du kan få det, hvis din gerne travlt!

Denne ringsule har luksuriøse tekstiler og, for 2009, mere stil. Krystallen, en lang, tynd hertuginde satin, er meget feminin. Du kan bære det på mange forskellige måder, såsom den klassiske baby dukke slip kjole. Der er også satin badedragt dækker, der kan købes i farvede versioner. Du kan holde dine muligheder åbne og vælge at se på et par Laureano designs. Du kan også lide naturlige stoffer, så hold øje med chiffon med dekorative mønstre, der ligner tatoveringer.

Denne ringsule lavet af en tynd og drapey silke holder hvert pund. Den lille løkke af silke gør den mere arbejdskrævende og giver dig en stærkere, tættere tekstur. Det har også mindre tendens til pilling. Mens andre drapey materialer kan nå det samme mål, silke stadig bevarer folder godt.

Skriv kommentar