Slå din Acid Refluks Problem – Proton Pump

Syre refluks er, når din mavesyre strømmer tilbage i spiserøret. Disse sure safter forårsage ubehag og endda smerte. Dette er kendt som syre refluks. De fleste mennesker oplever syre refluks på et tidspunkt. Men, syre refluks kan forårsage irritation og endda sår, hvis det sker ofte.

Denne betingelse kan behandles ved hjælp af protonpumper. Esophageral lukning er den mekanisme, hvormed mavesaft transporteres ned i spiserøret.

På dette tidspunkt kan du være nysgerrig om mekanismen. Hemmeligheden er, at maven sender 60 % af lavaen ind i spiserøret. De sure væsker kan ikke dannes på grund af det neutrale miljø skabt i maven af lithium pusheren. På grund af dette varer maven tilbage i længere tid, så mavevæskerne kan strømme tilbage til spiserøret.

Dette kan efterlade dig spekulerer på, hvordan dette kunne være til gavn for dig. Disse resultater er til dels indirekte. Lithium pusheren kan kun forårsage minimalt tryk på spiserøret. Virkeligheden er, at den langsommere syre refluks opstår, jo dybere spiserøret når ind i maven.

Protonpumperne kan hjælpe med syre refluks behandling i form af esophageral tryk massage. Du kan bruge lithium pusher til at give effektive behandlinger.

Dette er det direkte tryk, der påføres spiserøret. Desværre tillader denne metode ikke absorption af reflukserede mavesaft. Massage af Spiserøret kan medføre en vis forbedring.

Hæmorider behandlingsmetoden anvendes til behandling af syre refluks eller hæmorider smerte. Der er to typer i esophageal terapi: øvre og laveste transmethylination.

Skubbetrykket for øvre transmethylination påføres direkte på spiserøret. Brachydalinionerne og natriumhydroxid er nyttige til at tilpasse din spiserør med dit hjerte.

Den mundtlige deivery metode gør brug af cremer, der giver buprenorphin samt efedrin. Hæmorider kan behandles med oral deivery cremer, men dette kan føre til flere bivirkninger.

Sænkning af trykket på maven

Den esophageral er en massage, der vender maven indad, og nedad. Denne teknik bruges normalt efter endt uddannelse. Efter at have modtaget esophageral massere, er det tid til at slappe af i en tryk-sofa.

Antioxidant er en anden behandling for esophageal regurgitation. Det er vigtigt, at patienter med syre refluks ikke tilbydes denne behandling.

Din læge bør konsulteres, før du begynder antioxidant behandling. Dette er kun for patienter med esophageral sår. Det anbefales at tage tre kapsler en time før måltiderne.

Efter enhver form for operation eller ulykke, bør du tage stoffet. Hvis du har brugt andre OTC eller over-the-counter mave piller til behandling af esophageral syre refluks, er det vigtigt at konsultere din læge, før du tager stoffet.

Undersøgelser har vist, at stoffet kan forhindre gastrisk tømning, reducere kvalme og opkastning, og er meget effektiv til at reducere denne gang. Dette er en klinisk anvendelse. Desværre er der ikke indsamlet data for at bevise lægemidlets effektivitet hos voksne.

Forbruge stoffet

Følg vejledningen på etiketten. Din læge har instrueret dig i at tage medicinen nøjagtigt som foreskrevet.

Det er muligt, at du bliver nødt til at drikke noget vand. Drikke masser af vand er afgørende før og under behandlingen.

Hvis du ikke er i stand til at huske en dosis, er det bedst at tillade dig selv at rejse lidt længere for at komme dertil og tage en anden dosis. Når du tager medicinen, skal du prøve at forblive aktiv. Dette er for at sikre, at din krop ikke glemmer.

Det er vigtigt at følge instruktionerne og tage stoffet nøjagtigt som anvist. Dette er for at sikre, at du tager stoffet som foreskrevet.

Stoffet skal tages, før du spiser.

Skriv kommentar