• Forside Milk 20

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQ)

ER MILK & CO BABY BATH TIME WASH SIKKERT AT BRUGE PÅ MIN BABY?

JA!!!

Vores kommentar til TV2´s misledende artikel fra den 22.8.16 vedrørende miljøstyrelsens laboratorietest af baby/børneprodukter i Danmark: 

Først og fremmest vil vi starte med at pointere at ALLE milk produkter indeholder fuldt lovlige ingredienser, og i særdeleshed meget milde og sikre naturlige ingredienser i baby serien. Anvendelsesmuligheder er listet korrekt på alle produkter på skandinaviske sprog, samt er ALLE produkter på den Europæiske liste over GODKENDTE kosmetiske produkter. 

Vi blev kontaktet af Miljøstyrelsen for 3 uger siden, som blandt andet havde udført en test af Bath time wash i laboratoriet, hvor de havde testet for 26 deklarationspligtige parfumestoffer som blandt andet findes naturligt i lavendel og kamille. Er disse ingredienser til stede i en koncentration over 0,001 % skal de deklareres på ingredienslisten. I bath time wash har Milk og den EU Responsible person ALTID målt alle de deklarationspligtige parfumestoffer til under (langt under for de fleste) grænsen for deklarering på ingredienslisten. I miljøstyrelsens test, fandt de 1 naturligt parfumestof, linalool, som skal deklareres ved koncentration over 0,001 %. I testen viste det en koncentration på 0,055 %. Dvs. lige på grænsen. Linalool er en fuldt lovlig ingrediens i hudplejeprodukter. 

Vi og Milk & co. tog omgående affære og Milk igangsatte produktion af nye labels indeholdende ingrediensen linalool. Miljøstyrelsen vil lukke sagen, såfremt vi skifter alle labels indenfor aftalte 4-6 uger. Miljøstyrelsen bekræfter os iøvrigt i, at linalool er en harmløs ingrediens i denne koncentration. Vi har netop modtaget alle labels i fredags, og de er ved at blive pakket, og vil ankomme til alle kunder senest på fredag den 26.8.2016. 

At TV2 slår en storm op i et glas vand og misleder forbrugeren, er stærkt beklageligt, og at der skabes tvivl om dette skønne produkt som elskes af børn og forældre over hele verden, er selvsagt ikke fortjent. den nye ingrediensliste er: 

AQUA, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN (VEGETABLE), SODIUM COCO-SULFATE, SODIUM CHLORIDE , CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ANTHEMIS NOBLIS (CHAMOMILE) FLOWER OIL, LACTIC ACID, SODIUM SULFATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, FARNESOL ( under 0,001 %), LINALOOL (0,055%), GERANIOL( under 0,001 %), LIMONENE (under 0,001 % ).

HVOR NATURLIGE ER MILK & CO´S PRODUKTER?

HVOR NATURLIGE ER MILK & CO´S PRODUKTER?

Både Milk & Co. Baby og Milk by Lindy Klim er udviklet af minimum 95 % naturlige ingredienser, hvor herreserien er baseret på marine ekstrakter fra alger. Du tænker måske, hvorfor kun 95 % naturlige ingredienser, hvor ikke 100 %? De sidste få procent er konserveringsmidler.

HVOR ER MILK & CO. PRODUCERET?

HVOR ER MILK & CO. PRODUCERET?

Milk & Co. er udviklet og produceret i Australien, med undtagelse af Beauty wipes og cleanse+scrub wipes som er produceret i Kina – kun fordi de er bedre til at producere de fantastiske wipes.

ER MILK & CO. BABY KUN TIL BABYER?

ER MILK & CO. BABY KUN TIL BABYER?

Absolut ikke!! Mange af babyprodukterne kan bruges af alle aldre. Hvem kan ikke lide en lækker afslappende massage (sleepy bubs massage olie), et afslappende karbad med lavendel og kamille (baby bath time wash), frisk luft til næsen ved forkølelse (snotty grotty room spray) eller et velduftende badeværelse efter toiletbesøg (stinky winky room spray).

ER MILK & CO. TESTET PÅ DYR?

ER MILK & CO. TESTET PÅ DYR?

NEJ, absolut ikke! Produkterne er udelukkende testet på Milk & Co. personalet og Michael og Lindy´s 3 børn (just kidding)

ER MILK & CO. UDEN PARABENER?

ER MILK & CO. UDEN PARABENER?

JA!!! Alle Milk & Co. produkterne er HELT UDEN parabener.

HVIS JEG HAR SENSITIV HUD, KAN JEG SÅ BRUGE MILK & CO.?

HVIS JEG HAR SENSITIV HUD, KAN JEG SÅ BRUGE MILK & CO.?

Selvom Milk & Co. formulerer deres produkter så milde og skånsomme som muligt med henblik på at kunne bruges af alle hudtyper, så kan de desværre ikke garantere at alle Milk & Co. brugere vil have samme oplevelse af at bruge produkterne. Hvis du har meget sart hud og normalt ikke kan tåle hudpleje udviklet af naturlige ingredienser, så anbefaler vi at du punkttester produktet på et lille område af din hud, (for eksempel på hånden eller bag øret)for at sikre dig, at du kan tåle produktet. Gå for eksempel ind i en butik hvor de har Milk & Co. testere stående fremme, og prøv produktet. Er din hud helt normal 48 timer senere, så kan du sikkert roligt bruge produktet. Hvis du ved, at du nemt får allergi af nogle bestemte ingredienser i hudplejeprodukter, så er det altid en god ide´ at tjekke ingredienslisten bag på produktet før du køber det, eller se ingredienslisten her på hjemmesiden under hvert produkt.

Hvorfor er Milk & Co. nødt til at tilsætte konserveringsmidler?

Hvorfor er Milk & Co. nødt til at tilsætte konserveringsmidler?

Hvis ikke der var tilsat konserveringsmidler i hudpleje og make-up, så var de nødt til at blive opbevaret i køleskabet. Konserveringsmidlerne er de ingredienser der holder mikroorganismer som bakterier og svampe fra at kontaminere produkterne. Milk & Co. bruger et minimum af konserveringsmidler, netop for at dine produkter bevarer deres virkning og holder sig friske i op til 12 måneder efter åbning. Husk dog altid, hvis et produkt ikke ser ud som det plejer, eller dufter som det plejer – så er det tid til at blive skiftet ud. Med Milk & Co. skal du ikke bekymre dig om harmful kemi i hverken produkt eller emballage.

HVORFOR HEDDER brandet MILK?

HVORFOR HEDDER brandet MILK?

MILK er Michael og Lindy´s efternavn ”KLIM” stavet bagfra

ER MILK & CO. BABY ASTMA- OG ALLERGIMÆRKEDE?

ER MILK & CO. BABY ASTMA- OG ALLERGIMÆRKEDE?

Nej, Milk & Co ´s produkter er ikke astma og – allergimærkede. Baby og dameserien er udviklet med baggrund i Lindy´s Bali arv hvor naturlige ingredienser fra urter, olier og frugt bruges til forebyggelse og behandling af hudsygdomme, tørhed, rødme og lignende. Hver en ingrediens i produkterne har sin unikke egenskab til at skabe sund hud – og hår. De er alle udviklede med henblik på at alle hudtyper skal kunne bruge produkterne. Der vil dog være en lille procentdel som kan være allergiske overfor de naturlige parfumer fra de essentielle olier som findes i begrænset mængde i nogle af produkterne. Under produkterne på hjemmesiden, kan I se hele ingredienslisten på alle produkterne.

KAN MÆND OG KVINDER BRUGE HINANDENS HUDPLEJESERIER?

KAN MÆND OG KVINDER BRUGE HINANDENS HUDPLEJESERIER?

Absolut! Selvom Milk & Co. kategoriserer deres produkter I forskellige serier, så er de slet ikke kønsbestemte. Kvinder kan sagtens bruge mænds Face wash + scrub, ligesom mænd kan bruge kvinders Ultra light moisturiser. Det kommer kun an på hvad du bedst kan lide i design, duft og konsistens.

HVORFOR BØR JEG PRØVE MILK & CO?

HVORFOR BØR JEG PRØVE MILK & CO?

Det synes vi, der er et simpelt svar på. Milk & Co. er nemt, sjovt og lækkert!

er Milk & co Baby bath time wash sikkert at bruge på min baby?

er Milk & co Baby bath time wash sikkert at bruge på min baby?

JA!!! Vores kommentar til TV2´s misledende artikel fra den 22.8.16 vedrørende miljøstyrelsens laboratorietest af baby/børneprodukter i Danmark: Først og fremmest vil vi starte med at pointere at ALLE milk produkter indeholder fuldt lovlige ingredienser, og i særdeleshed meget milde og sikre naturlige ingredienser i baby serien. Anvendelsesmuligheder er listet korrekt på alle produkter på skandinaviske sprog, samt er ALLE produkter på den Europæiske liste over GODKENDTE kosmetiske produkter. Vi blev kontaktet af Miljøstyrelsen for 3 uger siden, som blandt andet havde udført en test af Bath time wash i laboratoriet, hvor de havde testet for 26 deklarationspligtige parfumestoffer som blandt andet findes naturligt i lavendel og kamille. Er disse ingredienser til stede i en koncentration over 0,001 % skal de deklareres på ingredienslisten. I bath time wash har Milk og den EU Responsible person ALTID målt alle de deklarationspligtige parfumestoffer til under (langt under for de fleste) grænsen for deklarering på ingredienslisten. I miljøstyrelsens test, fandt de 1 naturligt parfumestof, linalool, som skal deklareres ved koncentration over 0,001 %. I testen viste det en koncentration på 0,055 %. Dvs. lige på grænsen. Linalool er en fuldt lovlig ingrediens i hudplejeprodukter. Vi og Milk & co. tog omgående affære og Milk igangsatte produktion af nye labels indeholdende ingrediensen linalool. Miljøstyrelsen vil lukke sagen, såfremt vi skifter alle labels indenfor aftalte 4-6 uger. Miljøstyrelsen bekræfter os iøvrigt i, at linalool er en harmløs ingrediens i denne koncentration. Vi har netop modtaget alle labels i fredags, og de er ved at blive pakket, og vil ankomme til alle kunder senest på fredag den 26.8.2016. At TV2 slår en storm op i et glas vand og misleder forbrugeren, er stærkt beklageligt, og at der skabes tvivl om dette skønne produkt som elskes af børn og forældre over hele verden, er selvsagt ikke fortjent. den nye ingrediensliste er: AQUA, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN (VEGETABLE), SODIUM COCO-SULFATE, SODIUM CHLORIDE , CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER EXTRACT, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ANTHEMIS NOBLIS (CHAMOMILE) FLOWER OIL, LACTIC ACID, SODIUM SULFATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, FARNESOL ( under 0,001 %), LINALOOL (0,055%), GERANIOL( under 0,001 %), LIMONENE (under 0,001 % ).

Hvad siger Kemiluppen om Milk & co.?

Hvad siger Kemiluppen om Milk & co.?

Kemiluppen har vurderet milk & co. udelukkende ud fra ingredienslisten på produktet, og ikke ud fra koncentrationen af ingrediensen i produktet!! Spotty tots cream har fået en rød kolbe på baggrund af 2 ingredienser: Pelargonium Graveolens KAN være allergifremkaldende, men indenfor naturlig hudpleje er denne ingrediens netop tilført for sin beroligende og helende virkning på huden. i Spotty tots er koncentrationen på blot 0,5 % af hele produktet. Konserveringsmidlet Sodiumhydroxymethylglycinate KAN være allergifremkaldende, men i cremen er koncentrationen på blot 0,2 % af hele produktet! Spotty tots indeholder IKKE: -parfumestoffer -mistænkte hormonforstyrrende stoffer -miljøbelastende stoffer. Snotty grotty room spray har fået en rød kolbe på baggrund af 1 ingrediens: Konserverings midlet sodiumhydroxymethylglycinate har en koncentration på blot 0,5 % i snotty grotty room spray. Her vi vi tilføje at produktet ikke skal i kontakt med huden, så derfor er der ved korrekt brug, ingen risiko for allergi. snotty grotty indeholder ingen: -parfumestoffer -planteekstrakter der kan give allergi -mistænkte hormonforstyrrende stoffer -miljøbelastende stoffer. ALLE Milk & co. baby produkter er godkendte i DK og EU til brug på babyer og børn. milk & co. har certifikater fra EU, hvor det fremgår at room sprays er SIKRE at bruge til børn når de bruges efter anvisningerne.